Menu wigilijne II

Menu II - 120,00 zł/os.

Zupa

Tradycyjna zupa grzybowa z łazankami

Danie główne

Dorsz/Karp Kuter Port (do wyboru) w chrupiącej panierce z pieczonymi na złoto ziemniakami i zestawem surówek

Deser

Keks

Napoje

Kawa, herbata, woda mineralna, sok pomarańczowy

Tradycyjny kompot z suszonych owoców

Świąteczny zimny bufet* - 40,00 zł/os.

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Śledź w śmietanie

Talerz regionalnych wędlin

Paszteciki z kapustą i grzybami

Warzywa grillowane

Smalec z prażonym jabłkiem

Pieczywo własnego wypieku

 

*opcja dodatkowa w ramach wyboru menu I-VI

Jak zamówić?

Jeśli interesuje Cię organizacja spotkania firmowego, rodzinnego lub towarzyskiego, zapraszamy do kontaktu:
restauracja@kuterport.pl, +48 694 418 747 lub +48 785 688 218