Menu wigilijne IV

Menu IV - 130,00 zł/os.

Przystawka

Tatar ze śledzia

Zupa

Tradycyjna zupa grzybowa z łazankami

Danie główne

Polędwiczki wieprzowe w sosie żurawinowym z ziemniakami puree i czerwoną kapustą

Deser

Makowiec z aromatycznymi bakaliami

Napoje

Kawa, herbata, woda mineralna, sok pomarańczowy

Tradycyjny kompot z suszonych owoców

Świąteczny zimny bufet* - 40,00 zł/os.

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Śledź w śmietanie

Talerz regionalnych wędlin

Paszteciki z kapustą i grzybami

Warzywa grillowane

Smalec z prażonym jabłkiem

Pieczywo własnego wypieku

 

*opcja dodatkowa w ramach wyboru menu I-VI

Jak zamówić?

Jeśli interesuje Cię organizacja spotkania firmowego, rodzinnego lub towarzyskiego, zapraszamy do kontaktu:
restauracja@kuterport.pl, +48 694 418 747 lub +48 785 688 218