Menu wigilijne V

Menu V - 160,00 zł/os.

Przystawka

Pierogi z kapustą i leśnymi grzybami (5 szt.)

Zupa

Tradycyjna zupa grzybowa z łazankami

Danie główne (na półmiskach)

Opiekane pierogi z kapustą i leśnymi grzybami

Tradycyjna kapusta z grochem

Filet z Karpia Kuter Port w migdałowej panierce

Roladka z kurczaka nadziewana aromatycznymi grzybami

Ziemniaki puree, czerwona kapusta

Deser (na paterach)

Sernik z czekoladą

Makowiec

Piernik z konfiturą

Napoje

Kawa, herbata, woda mineralna, sok pomarańczowy

Tradycyjny kompot z suszonych owoców

Kieliszek białego lub czerwonego wina

Jak zamówić?

Jeśli interesuje Cię organizacja spotkania firmowego, rodzinnego lub towarzyskiego, zapraszamy do kontaktu:
restauracja@kuterport.pl, +48 694 418 747 lub +48 785 688 218