Menu wigilijne V

Menu V - 160,00 zł/os.

Przystawka

Pierogi z kapustą i leśnymi grzybami (5 szt.)

Zupa

Tradycyjna zupa grzybowa z łazankami

Danie główne (na półmiskach)

Opiekane pierogi z kapustą i leśnymi grzybami

Tradycyjna kapusta z grochem

Filet z Karpia Kuter Port w migdałowej panierce

Roladka z kurczaka nadziewana aromatycznymi grzybami

Ziemniaki puree, czerwona kapusta

Deser (na paterach)

Sernik z czekoladą

Makowiec

Piernik z konfiturą

Napoje

Kawa, herbata, woda mineralna, sok pomarańczowy

Tradycyjny kompot z suszonych owoców

Kieliszek białego lub czerwonego wina

Świąteczny zimny bufet* - 40,00 zł/os.

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Śledź w śmietanie

Talerz regionalnych wędlin

Paszteciki z kapustą i grzybami

Warzywa grillowane

Smalec z prażonym jabłkiem

Pieczywo własnego wypieku

 

*opcja dodatkowa w ramach wyboru menu I-VI

Jak zamówić?

Jeśli interesuje Cię organizacja spotkania firmowego, rodzinnego lub towarzyskiego, zapraszamy do kontaktu:
restauracja@kuterport.pl, +48 694 418 747 lub +48 785 688 218