Menu wigilijne V


Menu V - 160,00 zł/os.
Przystawka
Pierogi z kapustą i leśnymi grzybami (5 szt.)
Zupa
Tradycyjna zupa grzybowa z łazankami
Danie główne (na półmiskach)
Opiekane pierogi z kapustą i leśnymi grzybami
Tradycyjna kapusta z grochem
Filet z Karpia Kuter Port w migdałowej panierce
Roladka z kurczaka nadziewana aromatycznymi grzybami
Ziemniaki puree, czerwona kapusta
Deser (na paterach)
Sernik z czekoladą
Makowiec
Piernik z konfiturą
Napoje
Kawa, herbata, woda mineralna, sok pomarańczowy
Tradycyjny kompot z suszonych owoców
Kieliszek białego lub czerwonego wina
Jak zamówić?
Jeśli interesuje Cię organizacja spotkania firmowego, rodzinnego lub towarzyskiego, zapraszamy do kontaktu:
restauracja@kuterport.pl, +48 694 418 747 lub +48 785 688 218