Menu wigilijne VI


Menu VI - 175,00 zł/os.
Przystawka (na półmiskach)
Kompozycja śledzi po kaszubsku i śledzi w śmietanie
Wigilijne paszteciki z pachnącymi grzybami
Ryba po grecku
Zupa
Tradycyjny barszcz czerwony z ręcznie wyrabianymi uszkami
lub
Tradycyjna zupa grzybowa z łazankami
Danie główne (na półmiskach)
Pierogi z leśnymi grzybami i kapustą
Grillowany łosoś
Karp Kuter Port w migdałowej panierce
Polędwiczka wieprzowa faszerowana śliwką
Kapusta z grochem, czerwona kapusta
Ziemniaki puree
Deser (na paterach)
Keks
Makowiec
Piernik w czekoladzie
Świeże owoce
Napoje
Kawa, herbata
Woda mineralna, sok pomarańczowy
Kompot z suszonych owoców
Jak zamówić?
Jeśli interesuje Cię organizacja spotkania firmowego, rodzinnego lub towarzyskiego, zapraszamy do kontaktu:
restauracja@kuterport.pl, +48 694 418 747 lub +48 785 688 218