Menu wigilijne VI

Menu VI - 175,00 zł/os.

Przystawka (na półmiskach)

Kompozycja śledzi po kaszubsku i śledzi w śmietanie

Wigilijne paszteciki z pachnącymi grzybami

Ryba po grecku

Zupa

Tradycyjny barszcz czerwony z ręcznie wyrabianymi uszkami

lub

Tradycyjna zupa grzybowa z łazankami

Danie główne (na półmiskach)

Pierogi z leśnymi grzybami i kapustą

Grillowany łosoś

Karp Kuter Port w migdałowej panierce

Polędwiczka wieprzowa faszerowana śliwką

Kapusta z grochem, czerwona kapusta

Ziemniaki puree

Deser (na paterach)

Keks

Makowiec

Piernik w czekoladzie

Świeże owoce

Napoje

Kawa, herbata

Woda mineralna, sok pomarańczowy

Kompot z suszonych owoców

Świąteczny zimny bufet* - 40,00 zł/os.

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Śledź w śmietanie

Talerz regionalnych wędlin

Paszteciki z kapustą i grzybami

Warzywa grillowane

Smalec z prażonym jabłkiem

Pieczywo własnego wypieku

 

*opcja dodatkowa w ramach wyboru menu I-VI

Jak zamówić?

Jeśli interesuje Cię organizacja spotkania firmowego, rodzinnego lub towarzyskiego, zapraszamy do kontaktu:
restauracja@kuterport.pl, +48 694 418 747 lub +48 785 688 218