Restauracja Kuter Port to miejsce, w którym na co dzień znajdziecie dania kuchni polskiej i europejskiej. Stawiamy głównie na potrawy ze świeżych ryb z naszych stawów, domowe pierogi, własny chleb, a wszystko przygotowane według autorskich i sprawdzonych receptur.

Czas świąteczny pozwala na jeszcze lepsze wyeksponowanie tych atutów, a w szczególności wyśmienitego karpia z własnego Łowiska czy ręcznie lepionych pierogów i uszek, których nie może zabraknąć na wigilijnym stole.

Jak podkreśla Szef Kuchni Restauracji Kuter Port, Michał Chlebda, „Wszystkie nasze dania przygotowujemy od podstaw z najlepszych produktów, dzięki czemu macie gwarancję ich świeżości i jakości”.

Nasza świąteczna oferta i potrawy przygotowane przez kucharzy Restauracji Kuter Port to koło ratunkowe dla zapracowanych, dla tych, którzy nie lubią lub nie umieją gotować, ale równocześnie poszukujących tradycyjnych potraw na świąteczny stół, a także dla tych, którzy chcą zaskoczyć domowników i gości nowymi smakami. To również propozycja na obecne czasy, kiedy lepiej unikać zatłoczonych sklepów i targów, a zakupy ograniczyć do miejsc, w których jest bezpiecznie.

Zamawiajcie i rozkoszujcie się w Święta smakami Kuter Portu!

Szczegółowa oferta znajduje się TUTAJ. Pobierz w pliku PDF.

Dostępność menu: zamówienia w Restauracji przyjmowane są do 15 grudnia, żywy karp dostępny jest do 24.12.2021 r., godz. 10:00 lub do wyczerpania produktu
Kontakt: restauracja@kuterport.pl, lowisko@kuterport.pl, +48 12 385 85 55

Oferta ważna: od 23 listopada 2021 do 24 grudnia 2021

Jak zamówić?

Skontaktuj się z nami telefonicznie lub wyślij wiadomość za pośrednictwem formularza