Sprawdź nasze propozycje

PODROBY NA PIĘĆ SPOSOBÓW

Od tradycyjnej drobiowej wątróbki po wołowe ozorki – pomysłów na przyrządzenie smacznych podrobów jest nieskończenie wiele. Poza walorami smakowymi podroby są również bogatym źródłem ważnych dla prawidłowego funkcjonowania organizmu witamin i minerałów, w tym m.in. witamin z grupy A, B, D i K oraz żelaza, fosforu, wapnia, cynku i miedzi. Dzięki wysokiej zawartości tych składników, podroby mogą skutecznie uzupełnić braki, które trudno pokryć zwykłą dietą, a dodatkowo cechuje je łatwe przyswajanie przez organizm. Mimo tych wszystkich atutów nie pojawiają się zbyt często na naszych stołach. W marcu postanowiliśmy więc nieco „odczarować” podroby i, serwując Wam kilka dań, przypomnieć, że mogą smakować wyśmienicie.

Dostępność menu: 04.03-30.03.2025

Czytasz Kuter Port – myślisz:

NAJWYŻSZA JAKOŚĆ

WIĘCEJ

PRAWDZIWA RADOŚĆ

WIĘCEJ

ZAWSZE ŚWIEŻA RYBA

WIĘCEJ

EMOCJE

WIĘCEJ