Menu wigilijne II

Menu II - 130,00 zł netto/os.

Zupa
Tradycyjna zupa grzybowa z łazankami

Danie główne
Dorsz/Karp Kuter Port (do wyboru) w chrupiącej panierce z pieczonymi na złoto ziemniakami i zestawem surówek

Deser
Keks

Napoje
Kawa, herbata, woda mineralna, sok pomarańczowy
Tradycyjny kompot z suszonych owoców

Świąteczny zimny bufet* - 60,00 zł netto/os.

Tradycyjna sałatka jarzynowa
Śledź w śmietanie
Talerz regionalnych wędlin
Paszteciki z kapustą i grzybami
Warzywa grillowane
Smalec z prażonym jabłkiem
Pieczywo własnego wypieku
Napoje typu soft: Pepsi, Fanta, Sprite, Tymbark, Kryniczanka

*opcja dodatkowa w ramach wyboru menu I-VI

Świąteczny zimny bufet** - 80,00 zł netto/os.

Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka grecka z ogórkiem, pomidorem, oliwkami i serem feta
Śledź w śmietanie
Śledź w oleju
Pasztet pieczony z żurawiną
Deska serów
Talerz regionalnych wędlin
Paszteciki z kapustą i grzybami
Warzywa grillowane
Tartoletki z musem grzybowym
Tartoletki z musem z wędzonych ryb
Smalec z prażonym jabłkiem
Pieczywo własnego wypieku
Napoje typu soft: Pepsi, Fanta, Sprite, Tymbark, Kryniczanka

**opcja dodatkowa polecana w ramach przyjęć trwających powyżej 4 godz.

Jak zamówić?

Jeśli interesuje Cię organizacja spotkania firmowego, rodzinnego lub towarzyskiego, zapraszamy do kontaktu:
restauracja@kuterport.pl, +48 694 418 747 lub +48 785 688 218