Menu wigilijne II
Menu II - 130,00 zł netto/os.
Zupa
Tradycyjna zupa grzybowa z łazankami
Danie główne
Dorsz/Karp Kuter Port (do wyboru) w chrupiącej panierce z pieczonymi na złoto ziemniakami i zestawem surówek
Deser
Keks
Napoje
Kawa, herbata, woda mineralna, sok pomarańczowy
Tradycyjny kompot z suszonych owoców
Świąteczny zimny bufet* - 60,00 zł netto/os.
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Śledź w śmietanie
Talerz regionalnych wędlin
Paszteciki z kapustą i grzybami
Warzywa grillowane
Smalec z prażonym jabłkiem
Pieczywo własnego wypieku
Napoje typu soft: Pepsi, Fanta, Sprite, Tymbark, Kryniczanka
*opcja dodatkowa w ramach wyboru menu I-VI
Świąteczny zimny bufet** - 80,00 zł netto/os.
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka grecka z ogórkiem, pomidorem, oliwkami i serem feta
Śledź w śmietanie
Śledź w oleju
Pasztet pieczony z żurawiną
Deska serów
Talerz regionalnych wędlin
Paszteciki z kapustą i grzybami
Warzywa grillowane
Tartoletki z musem grzybowym
Tartoletki z musem z wędzonych ryb
Smalec z prażonym jabłkiem
Pieczywo własnego wypieku
Napoje typu soft: Pepsi, Fanta, Sprite, Tymbark, Kryniczanka
**opcja dodatkowa polecana w ramach przyjęć trwających powyżej 4 godz.
Jak zamówić?
Jeśli interesuje Cię organizacja spotkania firmowego, rodzinnego lub towarzyskiego, zapraszamy do kontaktu:
restauracja@kuterport.pl, +48 694 418 747 lub +48 785 688 218