Menu wigilijne III
Menu III - 140,00 zł netto/os.
Przystawka
Pierogi z kapustą i leśnymi grzybami (5 szt.)
Zupa
Tradycyjny, domowy barszcz czerwony z ręcznie wyrabianymi uszkami
Danie główne
Karp Kuter Port w migdałowej panierce podany z opiekanymi na złoto ziemniakami oraz kapustą z grochem
Deser
Piernik świąteczny z polewą czekoladową i orzechami
Napoje
Kawa, herbata, woda mineralna, sok pomarańczowy
Tradycyjny kompot z suszonych owoców
Świąteczny zimny bufet* - 60,00 zł netto/os.
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Śledź w śmietanie
Talerz regionalnych wędlin
Paszteciki z kapustą i grzybami
Warzywa grillowane
Smalec z prażonym jabłkiem
Pieczywo własnego wypieku
Napoje typu soft: Pepsi, Fanta, Sprite, Tymbark, Kryniczanka
*opcja dodatkowa w ramach wyboru menu I-VI
Świąteczny zimny bufet** - 80,00 zł netto/os.
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka grecka z ogórkiem, pomidorem, oliwkami i serem feta
Śledź w śmietanie
Śledź w oleju
Pasztet pieczony z żurawiną
Deska serów
Talerz regionalnych wędlin
Paszteciki z kapustą i grzybami
Warzywa grillowane
Tartoletki z musem grzybowym
Tartoletki z musem z wędzonych ryb
Smalec z prażonym jabłkiem
Pieczywo własnego wypieku
Napoje typu soft: Pepsi, Fanta, Sprite, Tymbark, Kryniczanka
**opcja dodatkowa polecana w ramach przyjęć trwających powyżej 4 godz.
Jak zamówić?
Jeśli interesuje Cię organizacja spotkania firmowego, skontaktuj się z działem marketingu: marketing@kuterport.pl, +48 573 338 034.
W przypadku pozostałych spotkań skontaktuj się z obsługą Restauracji: restauracja@kuterport.pl, +48 694 418 747 lub +48 785 688 218.