Menu wigilijne III

Menu III - 130,00 zł/os.

Przystawka

Pierogi z kapustą i leśnymi grzybami (5 szt.)

Zupa

Tradycyjny, domowy barszcz czerwony z ręcznie wyrabianymi uszkami

Danie główne

Karp Kuter Port w migdałowej panierce podany z opiekanymi na złoto ziemniakami oraz kapustą z grochem

Deser

Piernik świąteczny z polewą czekoladową i orzechami

Napoje

Kawa, herbata, woda mineralna, sok pomarańczowy

Tradycyjny kompot z suszonych owoców

Świąteczny zimny bufet* - 40,00 zł/os.

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Śledź w śmietanie

Talerz regionalnych wędlin

Paszteciki z kapustą i grzybami

Warzywa grillowane

Smalec z prażonym jabłkiem

Pieczywo własnego wypieku

 

*opcja dodatkowa w ramach wyboru menu I-VI

Jak zamówić?

Jeśli interesuje Cię organizacja spotkania firmowego, rodzinnego lub towarzyskiego, zapraszamy do kontaktu:
restauracja@kuterport.pl, +48 694 418 747 lub +48 785 688 218