Skip to main content

Wędzenie to jeden z najstarszych sposobów przetwarzania żywności, aby dłużej nadawała się do spożycia.

Teraz, kiedy z przechowywaniem produktów spożywczych nie mamy takich problemów jak przed wiekami, wędzimy je m.in. po to, by wydobyć z nich walory smakowe, jakich nie uzyskamy podczas smażenia, gotowania czy pieczenia.

W naszej Restauracji ryby wędzimy sami, co jest gwarancją tego, że do wędzenia zawsze trafiają najlepsze i świeże ryby.

Na co dzień wędzone ryby podajemy np. w firmowej sałatce „Kuter Port” (sprawdź menu).

Dostępne są także w sprzedaży po wcześniejszym zamówieniu (szczegóły u obsługi Restauracji).

A na święta proponujemy:

  • dzwonka wędzone z Karpia Kuter Port
  • filety wędzone z Karpia Kuter Port
  • pstrągi całe wędzone

Te produkty i wiele więcej znajdziecie w naszej świątecznej ofercie dostępnej TUTAJ.

Zamówienia przyjmujemy do 15 grudnia, a wydajemy 22–23 grudnia.

Zapraszamy!