Już od jutra (sobota, 30 października) w Restauracji Kuter Port będą czekać na Was kolejne nowości kulinarne. Wprowadzamy nową kartę z daniami dobranymi do pory roku, dostępną codziennie (równolegle z menu głównym).
Znajdziecie w niej:
- aromatyczny i rozgrzewający krem z dyni
- soczystą, miękką, wolno duszoną gicz cielęcą
- pierogi z baraniną w maślakowym sosie
- lucjana czerwonego w sosie z zielonego pieprzu
- ciastko czekoladowe z dyniowo-gruszkowym sosem
oraz rozgrzewające, jesienne napoje.
Staraliśmy się, by wszystkie dania, skomponowane wg autorskich receptur naszych kucharzy, były smakowite. Mamy nadzieję, że efekt zostanie osiągnięty, a nasze propozycje spotkają się z Waszym zainteresowaniem i będziecie korzystać z okazji do próbowania nowych smaków.
Wprowadzając nowości w naszej ofercie, chcemy dostarczyć Wam kulinarnych wrażeń, sprawić, by każdy znalazł w niej dokładnie to, czego poszukuje.
Szczególnej uwadze polecamy rekomendowaną przez szefa kuchni naszej Restauracji gicz cielęcą, która dość rzadko pojawia się na polskich stołach, mimo iż jest jednym z najszlachetniejszych i najsmaczniejszych mięs.
Po szczegóły odsyłamy do menu znajdującego się TUTAJ, a w przypadku jakichkolwiek pytań do dyspozycji gości jest obsługa Restauracji.
Zapraszamy i życzymy smacznego!