Już od jutra (sobota, 30 października) w Restauracji Kuter Port będą czekać na Was kolejne nowości kulinarne. Wprowadzamy nową kartę z daniami dobranymi do pory roku, dostępną codziennie (równolegle z menu głównym).

Znajdziecie w niej:

  • aromatyczny i rozgrzewający krem z dyni
  • soczystą, miękką, wolno duszoną gicz cielęcą
  • pierogi z baraniną w maślakowym sosie
  • lucjana czerwonego w sosie z zielonego pieprzu
  • ciastko czekoladowe z dyniowo-gruszkowym sosem

oraz rozgrzewające, jesienne napoje.

Staraliśmy się, by wszystkie dania, skomponowane wg autorskich receptur naszych kucharzy, były smakowite. Mamy nadzieję, że efekt zostanie osiągnięty, a nasze propozycje spotkają się z Waszym zainteresowaniem i będziecie korzystać z okazji do próbowania nowych smaków.

Wprowadzając nowości w naszej ofercie, chcemy dostarczyć Wam kulinarnych wrażeń, sprawić, by każdy znalazł w niej dokładnie to, czego poszukuje.

Szczególnej uwadze polecamy rekomendowaną przez szefa kuchni naszej Restauracji gicz cielęcą, która dość rzadko pojawia się na polskich stołach, mimo iż jest jednym z najszlachetniejszych i najsmaczniejszych mięs.

Po szczegóły odsyłamy do menu znajdującego się TUTAJ, a w przypadku jakichkolwiek pytań do dyspozycji gości jest obsługa Restauracji.

Zapraszamy i życzymy smacznego!