Sprawdź nasze propozycje
KOTLETOWE WARIACJE
Kotlety są obecne w naszych kuchniach i na naszych stołach od lat. Zajadamy się kotletami schabowymi, drobiowymi, mielonymi, przygotowujemy je w wersjach mięsnych i bezmięsnych. Bez względu na kulinarną modę czy okresową dostępność produktów, istnieją kotlety, które na stałe wpisały się w jadłospisy, są postrzegane jako „nieśmiertelne”, niezawodne i zawsze chętnie wybierane przez gości. Takie są właśnie schabowe z kością, zawijane kotlety de volaille, z których wypływa gorące masło czy tradycyjne mielone. M.in. na te dania zapraszamy Was w listopadzie i grudniu. Jak zwykle, nie zapominamy również o osobach, które nie jedzą mięsa, dlatego dla nich mamy kotleciki z ciecierzycy. Do tego proponujemy rozgrzewającą zupę na bazie jesiennej kukurydzy, a na deser polecamy aromatyczną pieczoną śliwkę.
Menu dostępne w listopadzie i grudniu.